Akutcoaching - hjælp ved flyskræk, eksamensangst, præsentationsangst, vandskræk og sceneskræk

Tilmeld dig nyhedsbrev


Indre ro aftener

Se her


Flyskræk - angsten for at flyve

 

Flyskræk symptomerne starter allerede, når du køber din flybillet.
Bare tanken om, at du skal lukkes inde i den kæmpe store flyvemaskine og ikke kan komme ud giver dig flyskræk. Du tænker, at du netop har købt billetten til din sidste time og du mærker, hvordan svedperlerne trænger sig på, din krop stivner, du begynder at ryste i kroppen og du kan næsten ikke få vejret. Du bliver irriteret på dig selv over, at du er bange for at flyve, for din angst begrænser dig rigtig meget. Men uanset hvor meget du forsøger at kæmpe imod din flyskræk, jo stærkere bliver den. Rigtig ubehageligt og meget uoverskueligt. For hvordan skal du kunne klare flyveturen med flyskræk i bagagen? Og hvad nu hvis dine børn opdager, hvor skrækslagen du er for at flyve?

Lider du også af flyskræk? Du er ikke den eneste!

Flyskræk opleves forskelligt - nogen mærker angsten op til flere måneder før flyrejsen. Andre mærker den i ugerne eller dagene op til flyrejsen og så er der dem, der først mærker nervøsiteten, når de sidder i flysædet. Flyskræk sidder meget i kroppen og kan eksempelvis komme til udtryk som hjertebanken, hyperventilering, gråd eller ondt i maven. Nogen går i panik. Det kan være svært for ens rejseledsagere at vide, hvordan man skal tackle reaktioner på angst. Og hvordan forholder man sig selv til sin flyskræk? Er du parat til at se din flyskræk i øjnene? Uanset om din flyskræk handler om manglende kontrol, klaustrofobi, højdeskræk eller dødsangst, så kan du lære at forvandle den til en styrke. Så det er dig, der styrer din angst og ikke omvendt.

Har du besluttet dig for, at du ikke længere vil lade dig begrænse af din flyskræk, vil du i et forløb lære, at du med enkle og effektive redskaber for krop og psyke kan opnå ro og styrke i krop og sjæl.

Individuelt forløb - læs her 


Lisbeth C. Jørgensen · København og Hillerød · Tel: 25 37 17 08 · Mail: info@akutcoaching.dk