Overvind din flyskræk, et kursus for dig, der er bange for at flyve.

Tilmeld dig nyhedsbrev


Indre ro aftener

Se her


Persondatapolitik


Persondatapolitik for AKUTCOACHING

Introduktion
For at kunne drive min virksomhed er der vigtige personoplysninger, jeg har behov for at behandle. AKUTCOACHINGs persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data jeg indsamler, hvorfor jeg indsamler dem og hvad jeg anvender dem til.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til firmaets persondataansvarlige:

Kontaktoplysninger på persondataansvarlig
info@akutcoaching.dk

Dataansvarlig
AKUTCOACHING v/Lisbeth C. Jørgensen

AKUTCOACHINGs behandling af dine personoplysninger
AKUTCOACHING behandler personoplysninger, som du eller en anden part, eksempelvis dine forældre, har udleveret til firmaet i forbindelse med behandling, undervisning eller tilmelding til nyhedsbrev.

Disse personoplysninger behandler AKUTCOACHING for at kunne leve op til firmaets forpligtelser overfor dig som klient eller kunde.

Typisk drejer det sig om disse personoplysninger:
  • Navn, adresse, telefon og e-mail
  • Oplysninger om personlige forhold, der er af psykomotorisk relevans og som du selv har oplyst under samtalerne samt psykomotoriske observationer i behandler notater
  •  Helbredsoplysninger, der er af psykomotorisk relevans

Tidsfrister for sletning/opbevaring
AKUTCOACHING sletter personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer AKUTCOACHING dem i op til 5 år af hensyn til bogføringsloven og journalpligten.

Dine rettigheder ifølge Persondataforordningen (af 25. maj 2018)
I forbindelse med AKUTCOACHINGs behandling af dine personoplysninger har du ret til:
  • at få indsigt i de informationer, som Akutcoaching opbevarer
  • at få berigtiget urigtige data og begrænset behandlingen af disse
  • at få slettet dine data
  • at gøre indsigelse overfor, hvordan dine oplysninger behandles
  • at få udleveret dine data
  • at tilbagekalde dit samtykke
  • at klage til Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til AKUTCOACHINGs persondataansvarlige.

AKUTCOACHING kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger, der findes som sikkerhedskopier).

Hvis AKUTCOACHING kan rette oplysninger, gøres dette naturligvis gratis, med mindre det kræver uforholdsmæssig stor indsats. AKUTCOACHING bestræber sig på at vedligeholde diverse tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig sletning eller ødelæggelse. Når jeg sletter dine personoplysninger fra AKUTCOACHINGs tjenester, er det derfor muligt, at jeg ikke altid kan slette tilhørende kopier fra arkivserver med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra firmaets sikkerhedskopisystemer.

Du har altid ret til at klage til Datatilsynet https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

AKUTCOACHING videregiver ikke dine personoplysninger til andre.

Informationssikkerhed
AKUTCOACHING bestræber sig på at sikre klienter, kunder og nyhedsbrevsmodtagere mod uautoriseret adgang samt mod ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som firmaet lagrer.

AKUTCOACHING har foretaget følgende sikkerhedsmæssige foranstaltninger:
  • Krypteret backup af it-system, der behandler personoplysninger.
  • Alle personoplysninger opbevares sikkert (papir i aflåst skab eller elektronisk i krypteret form), således at ingen uvedkommende kan få adgang til oplysningerne.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder
AKUTCOACHING sørger jævnligt for, at egen persondatapolitik overholdes. Skulle AKUTCOACHING modtage formelle skriftlige klager, kontakter jeg afsenderen for at følge op på klagen. AKUTCOACHING samarbejder med relevante lovgivende myndigheder (f.eks. Datatilsynet) om at behandle klager, som ikke kan løses direkte med AKUTCOACHINGs klienter og kunder.

Ændringer
AKUTCOACHINGs privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik opdateres på min hjemmeside www.akutcoaching.dk samt på samtykke erklæringen, som du får udleveret ved indgåelse af samarbejde med AKUTCOACHING - og i tilfælde af ændringer. Hvis der sker væsentlige ændringer, vil jeg gøre opmærksom på dem via nyhedsbrev eller e-mail.



 


Lisbeth C. Jørgensen · København og Hillerød · Tel: 25 37 17 08 · Mail: info@akutcoaching.dk