Akutcoaching - hjælp ved flyskræk, eksamensangst, præsentationsangst, vandskræk og sceneskræk

Tilmeld dig nyhedsbrev


Indre ro aftener

Se her


Præsentationsangst

 

Kender du dette?

Alles øjne hviler på dig og det er netop gået op for dig, at det er dig, der har ordet den næste time. Du mærker nervøsiteten stige inden i dig og du har mest af alt lyst til at løbe ud af døren. Du begynder at sige noget og opdager, at din stemme ryster, du bliver rød i hovedet, dine hænder er svedige og du mærker, at dit hjerte banker hurtigere end det plejer.

....eller hvad med det her

I ugevis har du kæmpet med at ringe til virksomheder og fortælle, hvilken fantastisk arbejdskraft du er - og nu er det endelig lykkedes dig at få en arbejdsgiver på krogen....

...men bare tanken om at du imorgen skal til jobsamtale, får dit hjerte til at galoppere afsted, du mærker svedperlerne trænger sig på og du begynder at ryste i kroppen. Du ligger vågen hele natten og forsøger desperat at holde katastrofetankerne væk.

Det er normalt at blive nervøs, få klamme hænder osv., når man skal præstere noget ud over det sædvanlige. Men det er ikke hensigtsmæssigt, hvis du bliver så angst, at du føler, at du ikke har kontrol over situationen.

Fortvivl ikke!

I et forløb hos mig hjælper jeg dig med at finde årsagen til din præsentationsangst og sammen arbejder vi henimod, at du bliver tryg og finder din indre styrke, når det virkelig gælder. Det handler om at få nogle enkle redskaber for krop og psyke, som du kan drage nytte af før og under forløbet, så du kan ”gå på” og udstråle ro og overskud.

Jeg tilbyder individuelt forløb - læs her 


Lisbeth C. Jørgensen · København og Hillerød · Tel: 25 37 17 08 · Mail: info@akutcoaching.dk