Akutcoaching - hjælp ved flyskræk, eksamensangst, præsentationsangst, vandskræk og sceneskræk

Tilmeld dig nyhedsbrev


Indre ro aftener

Se her


Profil: Lisbeth Charlotte Jørgensen

 

Med udgangspunkt i samtale hjælper psykomotorisk terapi dig med at opleve og forstå samspillet mellem krop, psyke og handling.

Min målgruppe spænder fra ledere i erhvervslivet til studerende og i det hele taget mennesker, som er parate til at opleve mere glæde, frihed og handlekraft i deres liv.

Jeg er uddannet Afspændingspædagog fra 1998 (nu hedder det Psykomotorisk terapeut). Det er en SU-godkendt professionsbachelor uddannelse. Medlem af dap - Danske Psykomotoriske Terapeuter.

Min faglige baggrund består yderligere af en 1-årig universitetsuddannelse fra Frankrig samt korrespondent engelsk/fransk.

Jeg deltager jævnligt i kurser indenfor åndedræt, søvn, stress, meditation, sang og stemmetræning.

Jeg får supervision efter behov.

Gennem mine mange års undervisningserfaring i virksomheder og på aftenskoler samt flere års erfaring som korrespondent i erhvervslivet, har jeg opbygget en bred og dyb menneskelig indsigt samt opnået en omfattende viden om forretningslivet.

Jeg har arbejdet målrettet med at udvikle min niche, som omfatter speciale i angst/fobier, mobning og indre ro.

Akut coaching for krop og sjæl blev skabt i 2005 og bygger på undervisning, coaching og terapi i, hvordan man skaber indre styrke og ro i svære og stressede situationer. 


Lisbeth C. Jørgensen · København og Hillerød · Tel: 25 37 17 08 · Mail: info@akutcoaching.dk