Akutcoaching - hjælp ved flyskræk, eksamensangst, præsentationsangst, vandskræk og sceneskræk

Tilmeld dig nyhedsbrev


Indre ro aftener

Se her


Referencer

 

Jeg har afholdt Eksamensangst kurser følgende steder:

Tårnby Kommune

Rysensteen Gymnasium

Handelsskolen København Nord

Roskilde Handelsskole

Erhvervsskolen Hamlet

Handelsskolen Minerva (Hobro)

Birkerød Gymnasium & HF

Gribskov Gymnasium

EUC Ringsted

Handelsskolen Sjælland Syd (Vordingborg)

Grenå Handelsskole

Kompetencecenter Mariager Fjord

Gentofte Studenterkursus

EUC Nordvestsjælland (Holbæk)

Vestfyns Handelsskole

Horsens Handelsskole

Det Danske Erhvervsakademi

Frederiksborg Gymnasium & HFJeg har afholdt Find din indre pauseknap følgende steder:

FOA Varde

FOA Frederikssund

FOA Thisted-Morsø

FOA Sønderjylland

FOA København (flere gange)

Gribskov Kommune

Ældresagen (flere gange)Udtalelser fra Find din indre pauseknap:


Jeg har lært min egen krop bedre at kende og mit åndedræts funktioner. Det har været et godt og givende forløb - simple øvelser med god effekt. Birgit Stabell

Jeg har fået meget ud af kurset, nu kan jeg sove ret godt. Forløbet har været over forventning, da jeg sov meget dårligt - var ikke sikker på, at kurset kunne hjælpe mig. Tove Rasmussen

Lisbeth er top professionel, meget, meget dygtig og indlevende. Man føler sig i trygge, gode hænder. Anonym

Jeg har fået mange lærerige måder at bruge åndedrættet på. Jeg bruger det hver dag hjemme og får et godt velvære. Inge Lise Jensen

Jeg har fået mere overskud i hverdagen, fordi jeg nu oftere sover bedre.Udtalelser fra vandskræk kurser:


Jeg har været vældig tilfreds med dig som coach. Det var godt du holdt mig lidt i ave :-) Hvilket må betyde at du gennemskuede mig og min vane med at alting ikke kan gå hurtigt nok.

Så din tålmodighed er i top. Der var flere ting du opdagede undervejs, som har hjulpet mig rigtig meget og min viden er givet til min datter, som også er mindre glad for vandet og det har også hjulpet hende og hendes datter. Det er da stort at have hjulpet 3 generationer.

Får lige lyst til at give dig yderligere feedback.

Det er virkelig lykkedes dig at få mig til at slappe af i vandet, og til trods for hjertebanken og lettere angst lykkedes det for mig at trække vejret rigtigt og slappe af, mens jeg snorklede ind i mellem klippestykker på det åbne hav ved Rocher Kicker, her på Galapagos.

Tori Milling

Jeg tør gå i vandet. Jeg føler ikke ubehag ved at være i vandet længere. Jeg er begyndt at kunne svømme, med lidt hjælpemidler.

Synes du var rigtig god som coach, kan kun anbefale dig til andre i samme situation som jeg var i. Du gik virkelig op i det med liv og sjæl, så flot.

Erik Videbæk Jensen

 


Udtalelser fra flyskræk kurser


Var lidt skeptisk med hensyn til, om det var noget, der vil hjælpe min flyskræk. Jeg blev positiv overrasket over, at det hjalp allerede ved første flyvning. Jeg glæder mig allerede til min næste rejse, som går helt til Thailand fra Grønland. Jeg brugte åndedrætsøvelserne undervejs med hånden på brystet, hvis jeg kunne mærke det mindste uro. Jeg tænkte også på, hvad Steen havde fortalt os omkring sikkerheden og turbulenserne, så psykologisk var det også en stor hjælp, tror jeg.

Jeg vil til en hver tid varmt anbefale Lisbeths og Steens undervisning i flyskræk.

Vivi Munk

Rigtig gode øvelser! Især dine grounding øvelser og visualiseringer. Gav god ro. Glæder mig til at afprøve øvelserne ved min næste flyvetur til januar 2016.

Ann Skinner

Udmærkede og brugbare vejrtrækningsøvelser, visualiseringsøvelser samt mulighed for at vende "tabubelagte" tanker og dele dem med medkursisterne.

Lis AndreassenUdtalelse fra præsentationsangst kursus


Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos Akut coaching. Lisbeth er super sød og har mødt mig, der hvor jeg er. Lisbeth er meget nærværende og hendes facon gør, at jeg kan mærke, at hun vil mig det aller bedste.

Forløbet har hun tilpasset efter min udvikling og dagsform på dagen. Jeg har fået en række gode redskaber til at skabe ro omkring en ellers udfordrende situation. Mit forløb hos Lisbeth har været et godt supplement til den rejse, jeg udviklingsmæssigt er midt i.
Ellen

  


Lisbeth C. Jørgensen · København og Hillerød · Tel: 25 37 17 08 · Mail: info@akutcoaching.dk