Persondatapolitik for AKUTCOACHING

Cookies

Websitet anvender ‚ÄĚcookies‚ÄĚ, der er en tekstfil, som gemmes p√• din computer, mobil el. tilsvarende med det form√•l at genkende den, huske indstillinger, udf√łre statistik og m√•lrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Introduktion

For at kunne drive min virksomhed er der vigtige personoplysninger, jeg har behov for at behandle. AKUTCOACHINGs persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data jeg indsamler, hvorfor jeg indsamler dem og hvad jeg anvender dem til.

Har du sp√łrgsm√•l, eller √łnsker du yderligere information omkring AKUTCOACHINGs persondatapolitik, er du velkommen til at henvende dig til firmaets persondataansvarlige:

AKUTCOACHING v/Lisbeth C. J√łrgensen

Kontaktoplysninger på persondataansvarlig: info@akutcoaching.dk

AKUTCOACHINGs behandling af dine personoplysninger

AKUTCOACHING behandler personoplysninger, som du eller en anden part, eksempelvis dine forældre, har udleveret til firmaet i forbindelse med behandling eller undervisning.

Disse personoplysninger behandler AKUTCOACHING for at kunne leve op til firmaets forpligtelser overfor dig som klient eller kunde.

Typisk drejer det sig om disse personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefon og e-mail
  • Oplysninger om personlige forhold, der er af psykomotorisk relevans og som du selv har oplyst under samtalerne samt psykomotoriske observationer i behandler notater
  • Helbredsoplysninger, der er af psykomotorisk relevans

AKUTCOACHING videregiver ikke dine personoplysninger til andre.

Tidsfrister for sletning/opbevaring

AKUTCOACHING sletter personoplysninger, s√• snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer AKUTCOACHING dem i op til 5 √•r af hensyn til bogf√łringsloven og journalpligten.

Dine rettigheder if√łlge Persondataforordningen (af 25. maj 2018)

I forbindelse med AKUTCOACHINGs behandling af dine personoplysninger har du ret til:

  • at f√• indsigt i de informationer, som Akutcoaching opbevarer
  • at f√• berigtiget urigtige data og begr√¶nset behandlingen af disse
  • at f√• slettet dine data
  • at g√łre indsigelse overfor, hvordan dine oplysninger behandles
  • at f√• udleveret dine data
  • at tilbagekalde dit samtykke
  • at klage til Datatilsynet p√• dt@datatilsynet.dk

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til AKUTCOACHINGs persondataansvarlige.

AKUTCOACHING kan afvise anmodninger

AKUTCOACHING kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger, der findes som sikkerhedskopier).

Vedligeholdelse af tjenester

Hvis AKUTCOACHING kan rette oplysninger, g√łres dette naturligvis gratis, med mindre det kr√¶ver uforholdsm√¶ssig stor indsats.

AKUTCOACHING bestr√¶ber sig p√• at vedligeholde diverse tjenester p√• en m√•de, der beskytter oplysninger fra fejlagtig sletning eller √łdel√¶ggelse. N√•r jeg sletter dine personoplysninger fra AKUTCOACHINGs tjenester, er det derfor muligt, at jeg ikke altid kan slette tilh√łrende kopier fra arkivserver med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra firmaets sikkerhedskopisystemer.

Du har altid ret til at klage til Datatilsynet https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Informationssikkerhed

AKUTCOACHING bestr√¶ber sig p√• at sikre klienter og kunder mod uautoriseret adgang samt mod √¶ndring, offentligg√łrelse eller √łdel√¶ggelse af personoplysninger, som firmaet lagrer.

AKUTCOACHING har foretaget f√łlgende sikkerhedsm√¶ssige foranstaltninger:

  • Krypteret backup af it-system, der behandler personoplysninger.
  • Alle personoplysninger opbevares sikkert (papir i afl√•st skab eller elektronisk i krypteret form), s√•ledes at ingen uvedkommende kan f√• adgang til oplysningerne.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

AKUTCOACHING s√łrger j√¶vnligt for, at egen persondatapolitik overholdes. Skulle AKUTCOACHING modtage formelle skriftlige klager, kontakter jeg afsenderen for at f√łlge op p√• klagen. AKUTCOACHING samarbejder med relevante lovgivende myndigheder (f.eks. Datatilsynet) om at behandle klager, som ikke kan l√łses direkte med AKUTCOACHINGs klienter og kunder.

Ændringer

AKUTCOACHINGs persondatapolitik kan √¶ndres fra tid til anden. Eventuelle √¶ndringer af denne persondatapolitik opdateres p√• min hjemmeside www.akutcoaching.dk samt p√• samtykke erkl√¶ringen, som du f√•r udleveret ved indg√•else af samarbejde med AKUTCOACHING ‚Äď og i tilf√¶lde af √¶ndringer. Hvis der sker v√¶sentlige √¶ndringer, vil jeg g√łre opm√¶rksom p√• dem her p√• siden.

Lisbeth C. J√łrgensen st√•r foran nogle tr√¶er

Lisbeth C. J√łrgensen

MAIL: info@akutcoaching.dk
TLF.: 25 37 17 08

Kontor adresse :

AKUTCOACHING v/ Lisbeth C. J√łrgensen
M√łllebakken 9, st. th.
3400 Hiller√łd

CVR nr. 28996748